WEEKLY FLOWER'S STIJLVOLLE
BLOEMENABONNEMENT


Onze bloemen komen direct van de kweker zodat ze extra lang blijven staan.
Voor €18,99 per boeket

WEEKLY FLOWER'S STIJLVOLLE
BLOEMENABONNEMENT

Bloemen direct van de kweker - Extra lang genieten - Voor €17,99

Icoon wachten

bepaal je bezorgschema

Ontvang bloemen zo vaak en wanneer je maar wilt. Je kunt kiezen om onze boeketten wekelijks, om de week of maandelijks te ontvangen.

Icoon bloemen

kies je bloemen

Iedere week stellen wij twee nieuwe boeketten samen: een veldboeket (vol bloemen met verschillende hoogtes en kleuren) en een klassiek boeket (waarin de mooiste bloem wat vaker voorkomt en één hoogte heeft).

Bloemendoos Icoon

gratis bezorging

We bezorgen de bloemen gratis aan jouw deur. Ben je een keer op vakantie? Zet dan jouw abonnement gemakkelijk op pauze in je account.

Direct van de kweker

Extra lang genieten

Stop ieder moment

Je zit nergens aan vast

Gevarieerde boeketten

Altijd iets anders op tafel

zeker een aanrader

M. Veenman

5/5

Ik heb  nu drie keer bloemen laten bezorgen en ben er tot nu toe erg blij mee. Iedere week is het boeket totaal anders en blijven lang staan. Zeker een aanrader!

prachtige bloemen

D.

4.6/5

Prachtige bloemen! Hele fijne en persoonlijke service, bedankt Weekly Flower!

super kwaliteit

wilma

4.5/5
reviewfoto1

Ik startte mijn abonnement met bezorgingen om de week, maar ben overgestapt op één keer in de drie weken omdat er na 14 dagen altijd nog bloemen staan. Echt super kwaliteit bloemen!

Veel gestelde vragen

Met een abonnement van Weekly Flower bepaal jij hoevaak en wanneer je verse bloemen ontvangt. Je kunt bijvoorbeeld wekelijks, om de week, maandelijks maar ook eens per kwartaal bloemen ontvangen.

Ben je een week op vakantie? Zet dan je abonnement gemakkelijk op pauze en sla een levering over.

Daarnaast kun je kiezen uit twee soorten boeketten: ons veldboeket en ons klassieke boeket. Jij bepaalt wat er in jouw inrichting past. 

Je kunt onze bloemen gemakkelijk eenmalig bestellen. Zodra je je bloemen hebt ontvangen kun je je abonnement met één druk op de knop in jouw account het abonnement stopzetten. 


Je kunt daarnaast ook voor ons eenmalige boeket gaan.

We bezorgen onze boeketten gratis door heel Nederland. Is de levering binnen Zuid-Holland? Dan komen we de bloemen persoonlijk brengen. Val je buiten deze regio? Dan verpakken we de bloemen in een speciale bloemendoos waarin de bloemen stevig vastzitten en voorzien zijn van voldoende water. Vervolgens sturen wij de doos op met de post. Je ontvangt hierbij een track & trace code om jouw bloemen in de gaten te houden.

De eerste betaling vindt plaats op het moment dat je je eerste bestelling plaatst. De betalingen voor de volgende bossen gaan automatisch en worden afgeschreven in de week dat jij je bloemen ontvangt.

© Alle rechten voorbehouden

Vrienden Korting

X
Signup to start sharing your link
Signup

wijzig adres

laat ons weten waarom je stopt

laat ons weten waarom je pauzeert